Dijete

Dijete - Barton, Fiona | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barton, Fiona
DIMENZIJA
10,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijete.pdf
ISBN
7844829206112

OPIS

Možete zakopati priču, ali ne možete sakriti istinu… Tijekom demoliranja stare kuće u Londonu radnik otkrije mali kostur, zakopan godinama. Za novinarku Kate Waters to je priča vrijedna pozornosti, pa odluči napisati novinski članak kojim ne daje odgovore, ali postavlja pitanje: tko je beba s gradilišta? Dok traži odgovore, otkrije vezu sa zločinom koji je uznemirio grad desetljećima prije, kada je novorođenče ukradeno iz rodilišta. Gubitak je potpuno slomio roditelje, a dijete nikad nije pronađeno. Potraga za odgovorima, koja će spojiti tri žene, otkrit će puno više, no Kate će morati odlučiti što smije, a što ne smije podijeliti s javnošću.

studenoga 2017. Životopis Rođena je u Brežicama, 7.

Stručnjaci tvrde da će ovih 40 imena biti popularno tijekom sljedećih 10 godina. 2 Za svako daljnje uzdržavano dijete koeficijent osnovnoga osobnog odbitka progresivno se uvećava se za 1,1 … više u odnosu prema koeficijentu za prethodno dijete 3 U ovim slučajevima porezni obveznik ne može za sebe koristiti osobni odbitak za invalidnost (faktor 0,4), niti za uzdržavanu osobu Osobni odbitak je neoporezivi dio dohotka. U 2020.

POVEZANE KNJIGE