Linda , ona koju su ubili

Linda , ona koju su ubili - Persson, Lief G.W. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Persson, Lief G.W.
DIMENZIJA
4,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Linda , ona koju su ubili.pdf
ISBN
7243785749173

OPIS

Usred neuobičajeno toplog ljeta u Švedskoj, mlada policijska pripravnica pronađena je ubijena. Inspektor Evart Backstrom je protiv svoje volje poslan iz Stockholma da vodi istragu. Egoističan, tašt i pun predrasuda prema svemu i svačemu, Backstrom je čovjek bez osjećaja dužnosti i odgovornosti, čovjek koji sve druge ljude smatra potpunim neznalicama, a nježne osjećaje iskazuje samo prema svojoj zlatnoj ribici i najbližoj boci pića. Ako žele razriješiti ovaj slučaj, izmučeni članovi njegova tima prisiljeni su zaobilaziti ga u radu i pratiti oskudne tragove koji su preostali nakon što je Backstrom svojom tvrdoglavošću doveo do toga da se glavni trag ohladi. Leif G.W. Persson Leif G. W. Persson (1945.) švedski je kriminolog i romanopisac. Od 1978. godine napisao je niz romana, od kojih su tri dobila nagradu za najbolji kriminalistički roman godine u Švedskoj.

Egoističan, taš... Leif G.W. Persson: Linda, ona koju su ubili Usred neuobičajeno toplog ljeta u Švedskoj, mlada policijska pripravnica pronađena je ubijena.

- Ashli nije bila terorist. Ne bi se izložila riziku bezveze, to nije nalik njoj.

POVEZANE KNJIGE