Šampion

Šampion - Lu, Marie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lu, Marie
DIMENZIJA
5,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Šampion.pdf
ISBN
7268738508312

OPIS

On je legenda. Ona je genijalka. Tko će biti šampion? Uzbudljivo finale distopijske trilogije – Legenda, Genijalka i Šampion – ljubiteljima ovog žanra pružit će sve što očekuju, pa i mnogo više. Šampion ponovno dovodi glavne likove, June i Daya, u kušnju. June zatječemo u trenutku kada je stekla visok položaj u vladi Republike, dužnost glavarice vježbenice, te postala osobom od povjerenja mladog elektora Andena, a Day je stekao visok vojni čin i postao šampion naroda. Day pomaže voljenom bratu Edenu da se izliječi od virusa kojim su ga zarazile Kolonije. Nakon što su i June i Day u prethodnim romanima žrtvovali mnogo za Republiku, čini se da žrtvi tu nije kraj. Napeta i nadahnuta priča raspleće se u velikom i dirljivom finalu. Odlično razrađeni likovi unose dubinu u radnju romana, a nepredvidivost ga odmiče od stereotipa. Čitatelji koji vole distopijske romane, a osobito mladi čitatelji i ljubitelji serijala Igre gladi, pročitat će roman Šampion u jednom dahu.

"Mislim da od početka epidemije s ovog mjesta slušate kako treba poštovati mjere. Nogometni klub Šampion je bil ustanovljen leta 1995 v Celju. V klubski 25-letni zgodovini se je pri nas nogometa učilo že veliko število celjskih otrok, nekateri izmed njih so kasneje postali profesionalni igralci po različnih evropskih klubih. šampion prijevod u rječniku hrvatski - slovenski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

Los Anđeles Lejkersi zabeležili su drugi uzastopni poraz u NBA ligi. MT Izvor: B92 nedelja, 21.02.2021.

POVEZANE KNJIGE