Sutone, dođi

Sutone, dođi - Roberts, Nora | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roberts, Nora
DIMENZIJA
4,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Sutone, dođi.pdf
ISBN
5677416410535

OPIS

Ranč i odmaralište Bodineovih u zapadnoj Montani dom je četiriju generacija jedne skladne obitelji, ali i popularno mjesto za odmor. Na čelu imanja mlada je Bodine Longbow čiji sređeni život uzdrma povratak njezine tinejdžerske ljubavi — Callena Skinnera. Mirnu svakodnevicu uskoro će uzburkati i ubojstvo jedne od omiljenih radnica na imanju. Stravičan zločin otvorit će stare rane i podsjetiti na nekoga o kome obitelj nikad ne govori: Bodineinu tetu Alice koja je ranč napustila kao djevojka i više se nikad nije vratila… Postoji li mogućnost da su dvije priče povezane? Sutone, dođi još je jedan bestseler američke spisateljice Nore Roberts; saga kojom je autorica opravdala svoj status najprodavanije autorice ljubavnih romana i miljenice čitatelja diljem svijeta. Nora Roberts dosad je objavila preko 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica. Izuzetak nije bio ni Sutone, dođi, djelo koje je, odmah nakon objavljivanja, postalo bestseler.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! SUTONE, DOĐI novi je bestseler Nore Roberts, uzbudljiva kombinacija strastvene ljubavne priče, obiteljskih tajni i zločina, priča koja se ne propušta! Hrvatski English (US) Nora Roberts - hrvatska stranica, Zagreb, Hrvatska. Sviđa mi se: 1475 · 34 govore o ovome.

U istome mi je trenu i divna i šokantna, i dirljiva i brutalna. Definitivno jedna od onih koja će biti pri vrhu svih mojih top lista. Sutone, dođi - Nora Roberts.

POVEZANE KNJIGE