Hladnokrvni zavodnik

Hladnokrvni zavodnik - Kleypas, Lisa | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
3,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Hladnokrvni zavodnik.pdf
ISBN
9742159272802

OPIS

Devon Ravenel, najzločestiji i najšarmantniji londonski zavodnik, upravo je naslijedio grofovstvo. Ali njegov moćan novi status u društvu dolazi s neželjenim odgovornostima… I s dosta iznenađenja. Njegov posjed opterećen je dugovima, a u kući još uvijek žive tri sestre pokojnog grofa. Ali tu je i Kathleen, lady Trenear, prekrasna mlada udovica čiji se britak um i odlučnost mogu mjeriti s istim Devonovim osobinama. Kathleen zna da ne smije vjerovati nemilosrdnom nitkovu poput Devona. Ali nemoguće je zanemariti strastvenu privlačnost koja postoji među njima… A kada ju Devon prvi put uzme u naručje, zaklinje se da će učiniti sve što je potrebno da bude njegova. Dok se Kathleen prepušta njegovim erotskim vještinama zavođenja, preostaje samo jedno pitanje: Može li se spriječiti da ne preda svoje srce najopasnijem muškarcu kojega je upoznala?

- Prijevod djela: Cold-hearted rake. - Tiskano izd. Zavedi me u zoru • 9.

Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Hladnokrvni zavodnik autora Kleypas, Lisa.

POVEZANE KNJIGE