Sila prirode

Sila prirode - Harper, Jane | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harper, Jane
DIMENZIJA
9,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Sila prirode.pdf
ISBN
8046341642315

OPIS

Pet žena nevoljko odlazi na team building u divljinu. Vikend koji ih je trebao zbližiti pretvorit će se u noćnu moru kad jedna od njih,Alice,netragom nestane. Nijedna žena nije primijetila kad je nestala,ali svaka ima svoju verziju priče o događajima koji su tome prethodili. Federalni agent Aaron Falk iznimno je zainteresiran za sudbinu nestale žene;ona je, naime, zviždačica u slučaju na kojem dugo radi i zna tajne tvrtke za koju radi, ali i ljudi s kojima radi. Istraga će Falka odvesti do zapetljane mreže privatnih i profesionalnih sukoba,sumnji i izdaja. Sila prirode drugi je bestseler australske spisateljice Jane Harper koja je osvojila čitatelje diljem svijeta prvijencem Suša, dobitnikom brojnih nagrada, među kojima i nagrada za najbolji krimić godine – Gold Dagger.

Sačma ispaljena iz lovačke puške pogodila je jednog od svatova u obe noge za vreme svadbenog veselja. ... Sila prirode drugi je bestseler australske spisateljice Jane Harper koja je osvojila čitatelje diljem svijeta prvijencem Suša, dobitnikom brojnih nagrada, među kojima je i prestižna nagrada za najbolji krimić godine - Gold Dagger.

ing. Hasan Kreho iz Zenice, javlja da se na lokaciji Brdo Golubak u Zenici klizište aktiviralo u toku noći!!! Sila prirode na delu: Erupcija najvećeg vulkana u Evropi, Etna vulkan koji nikad ne spava Neakcijski redatelj Michael Polish ("The Astronaut Farmer") upoznat je s akcijskom ostavštinom Gibsona pa policajac Cardilla (Emile Hirsch), koji mu može biti sin, biva predstavljen tako što stavlja pištolj sebi u usta kao Riggs i razmišlja o suicidu."Sila prirode" je akcijski autoreferencijalan film, vidljivo i po tome da Gibson odijeva pancirku i kaže "Nisam ovo nosio 15 godina, pitam ... Ben Holmes (Ben Affleck) jednostavan je i drag mladić spreman za ženidbu.

POVEZANE KNJIGE