Sila prirode

Sila prirode - Harper, Jane | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harper, Jane
DIMENZIJA
8,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Sila prirode.pdf
ISBN
1393194161893

OPIS

Pet žena nevoljko odlazi na team building u divljinu. Vikend koji ih je trebao zbližiti pretvorit će se u noćnu moru kad jedna od njih,Alice,netragom nestane. Nijedna žena nije primijetila kad je nestala,ali svaka ima svoju verziju priče o događajima koji su tome prethodili. Federalni agent Aaron Falk iznimno je zainteresiran za sudbinu nestale žene;ona je, naime, zviždačica u slučaju na kojem dugo radi i zna tajne tvrtke za koju radi, ali i ljudi s kojima radi. Istraga će Falka odvesti do zapetljane mreže privatnih i profesionalnih sukoba,sumnji i izdaja. Sila prirode drugi je bestseler australske spisateljice Jane Harper koja je osvojila čitatelje diljem svijeta prvijencem Suša, dobitnikom brojnih nagrada, među kojima i nagrada za najbolji krimić godine – Gold Dagger.

online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. Sila prirode drugi je bestseler australske spisateljice Jane Harper koja je osvojila čitatelje diljem svijeta prvijencem Suša, dobitnikom brojnih nagrada, među kojima i nagrada za najbolji krimić godine - Gold Dagger. Sila prirode drugi je bestseler australske spisateljice Jane Harper koja je osvojila čitatelje diljem svijeta prvijencem Suša, dobitnikom brojnih nagrada, među kojima je i prestižna nagrada za najbolji krimić godine - Gold Dagger. Dok nas je u Suši upoznala s devastirajućom klimom australske pustinje, u ovoj nas knjizi vodi u prašumu dalekog kontinenta.Pet žena nevoljko odlazi No umjesto da odbacimo jednu od osnovnih sila prirode u nadi da će svemir onda imati više smisla, što ako dodamo petu silu koja spaja gravitaciju s drugim silama na način na koji uopće nismo očekivali? Ogromne gravitacijske sile oko supermasivne crne rupe mogle bi itkriti i misterioznu petu silu Foto: scyther5/Tninkstock Sila prirode - Pet žena nevoljko odlazi na team building u divljinu.

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži ... Sila prirode drugi je bestseler australske spisateljice Jane Harper koja je osvojila čitatelje diljem svijeta prvijencem Suša, dobitnikom brojnih nagrada, među kojima i nagrada za najbolji krimić godine - Gold Dagger. V.B.Z.

POVEZANE KNJIGE