Vrijeme vukova

Vrijeme vukova - Foulds, Adam | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Foulds, Adam
DIMENZIJA
4,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme vukova.pdf
ISBN
1720734623003

OPIS

Vrijeme vukova prati četiri različite sudbine koje se isprepleću u krvavom vrtlogu Drugoga svjetskog rata. Dok ambiciozni Englez Will sanja o političkom usponu koji će mu rat omogućiti, a Amerikanac Ray o filmovima koje će snimati ako preživi, jedan pastir i jedna kneginja nadaju se promjenama na Siciliji gdje se drevni običaji i mafijaški obračuni sukobljavaju s novim poretkom i novim zakonima. Vrijeme je vukova, kad se ne zna odakle prijeti veća opasnost – od neprijateljskih granata, domaćih doušnika ili susjeda koji ti u ratnom metežu radi o glavi. Oči u oči sa smrću, likovi Fouldsova romana traže izlaz, dok se oko njih na ruševinama gradi novi svijet, zloslutno nalik na stari. Roman prati četiri različite životne priče koje se isprepleću u vrtlogu Drugoga svjetskog rata. Glavni likovi suočeni su s užasima rata, a svi oni traže izlaz u razmišljanjima o tome što će napraviti od svojih života kada rat završi. Amerikanac Ray sanja o filmovima koje će snimati ako preživi, ambiciozni Englez Will razmišlja o političkom usponu koji će mu rat omogućiti, a jedan pastir i jedna kneginja očekuju promjene na Siciliji na kojoj se mafijaški obračuni i drevni običaji miješaju s novim zakonima.

Dok ambiciozni Englez Will sanja o političkom usponu koji će mu rat omogući… "To je štivo bez kojeg se ne može razumjeti vrijeme od 1990. do danas.

freemeteo.com.hr Get the forecast for today, tonight & tomorrow's weather for Vukova Gorica, Karlovačka, Hrvatska. Hi/Low, RealFeel®, precip, radar, & everything you need to be ready for the day, commute, and ... Vrijeme vukova - Vrijeme vukova prati četiri različite sudbine koje se isprepleću u krvavom vrtlogu Drugoga svjetskog rata.

POVEZANE KNJIGE