Biblija za najmanje

Biblija za najmanje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Biblija za najmanje.pdf
ISBN
5458253895658

OPIS

Namijenjena djeci od najmlađe dobi, ova Biblija za najmanje donosi sve najljepše biblijske ulomke jednostavno i slikovito opisane i popraćene najnježnijim ilustracijama i biblijskim citatima. Uz ovu malu praktičnu Bibliju vaš će mališan na najbolji način upoznati prekrasnu priču o prijateljstvu i ljubavi Boga prema svakom čovjeku!

U cilju da najmlađima približi vjersku literat... Ova Biblija za najmanje je i tehničkom opremom prilagođena najmlađima. Stranice knjige su izrađene od tvrdog kartona, kao i korice koje su omekšane umetnutom spužvom, što sve zajedno čini ovu slikovnicu dragim pratiteljem mališana, koji će je sigurno rado listati i družiti se s njom. Biblija je jedinstvo dvaju zavjeta, Staroga i Novoga.

Ova slikovnica u obliku torbice djeci će biti prihvatljiva već na prvi pogled, a razveselit će ih i sjajni, razigrani i veseli crteži koji, na način prepričanog Povijest i Biblija Znanost i Biblija BIBLIOTEKA Prikaži više. Biblija Časopisi Knjige i brošure Serije članaka ...

POVEZANE KNJIGE