Bo-Po Sparkles lak za nokte 8176520 sorto

Bo-Po Sparkles lak za nokte 8176520 sorto - BO - PO | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
BO - PO
DIMENZIJA
5,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Bo-Po Sparkles lak za nokte 8176520 sorto.pdf
ISBN
3273350567207

OPIS

Bo-Po lak za nokte u potpuno novim bojama, a ovaj puta i sa šljokicama! Ovaj lak skida se kao od šale – dovoljno je samo malo oguliti lak na kutu nokta i odlijepiti ga. I zatim sve ispočetka – izaberi neku drugu boju Bo-Po laka za nokte i kreni u izlazak. Kada ti dosadi, odlijepi stari lak i nalakiraj novi. Lak se suši jako brzo i spreman je za nekoliko sekundi. Bo-Po lak za nokte ne sadrži toksične tvari i za njegovo uklanjanje nije potrebno koristiti sredstvo za skidanje laka. Bo-Po lak ima inovativnu bočicu koja osigurava da se lak ne može proliti, tako da mama ne mora nadzirati. Boje laka su polutransparentne, te se mogu nanositi izravno na nokat ili na druge boje.

Lakovi za nokte iz kategorije Šminka je najbolja kupovina, ukoliko želiš kvalitetan proizvod po najboljoj cijeni. Pročitaj opis proizvoda BO-PO 4050-04813 2 kom i provjeri da li je prikladan za tebe ili pogledaj ostale proizvode marke BO-PO. Lak za nokte AMAZINGLY RESISTANT 434 Los...

Na Njuškalo popustima trenutno ima 24 akcije u kategoriji Ostalo iz drogerije. Lak za nokte ukras je koji je u zadnje vrijeme dobio na važnosti, a psiholozi su se potrudili pronaći poveznice između omiljene boje i osobnosti, pa da vidimo što zapravo znači kad vidite crni ili narančasti lak na nečijim rukama.. Bijela boja - mladost izbija iz svake pore ovakve osobe, bez obzira na njene stvarne godine, a uz to su trendi i elegantne u apsolutno svakoj situaciji. Običan providan lak za nokte bi svaka žena trebalo uvek da ima uz sebe i kod kuće, evo i zašto.

POVEZANE KNJIGE