Duh

Duh - Steel, Danielle | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
11,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Duh.pdf
ISBN
2980838586070

OPIS

U svojoj četrdeset i prvoj uspješnici, Danielle Steel stvara očaravajuću priču koja isprepliće dva stoljeća i dva života.Pokraj žene koju voli i uzbudljive londonske karijere, život arhitekta Charlesa Watersona, čini se, savršeno je uravnotežen. Ništa ga u njegovoj ugodnoj svakodnevici neće pripremiti za iznenadni kraj desetogodišnjeg braka – ili neželjeni premještaj u njujorški ured njegove tvrtke. Charlie nema više što izgubiti, uzima odmor i kreće na putovanje po Novoj Engleskoj, u nadi da će se tako izmiriti sam sa sobom.

Sve je išlo dobro dok njezin 'dečko' nije počeo izlaziti s lošim društvom. 'Umrla od straha' Majka nije mogla zaspati nakon onoga što je vidjela u krevetiću svoga sina ... Bog je Duh, - Bog je Riječ - (Iv 4,24) i jer smo rođeni od Duha, mi smo također duh ((3,6).

I Duh Božji svjedoči zajedno s tvojim duhom. (Rim 8,16) "Duh zloduha, novi roman Ivana Aralice svjedoči da još nije presušilo stvaralačko vrelo piščeve imaginacije i da u našoj sredini živi i djeluje ne samo književni klasik nego i živi pisac koji iz godine u godinu začudnom energijom, inspiracijom i literarnim umijećem stvara i objavljuje nova djela." Damir Pešorda: Šifra: 060797 Roman Duh u močvari (1989.) i Priče iz Kopačkog rita tematski su vezane za Kopački rit u Baranji.

POVEZANE KNJIGE