Gramatika Francuskog jezika – osnove

Gramatika Francuskog jezika – osnove - Horetzky, Edita | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horetzky, Edita
DIMENZIJA
4,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Gramatika Francuskog jezika – osnove.pdf
ISBN
1128758412527

OPIS

Devetnaesto izmijenjeno izdanje francuske gramatike nezaobilazni je priručnik koji je odgojio brojne generacije frankofonih profesora i učenika u Hrvatskoj. Odlikuje se preglednim tablicama i dobro odabranim primjerima. Jezik je materija koja se neprestano mijenja pa je provedena nužna aktualizacija pojedinih sadržaja. Novo izdanje gramatike obogaćeno je primjerima iz svakodnevnog govora i dopunjeno objašnjenjima koja upućuju na razvoj pojedinih jezičnih struktura.

Za uspešnu karijeru potrebna su dodatna znanja i veštine. Pogledajte šta o našim kursevima stranih ... Kao takva, gramatika je pre svega opisna (deskriptivna) nauka.

Osim toga, gramatika je i skup pravila o jezičkim jedinicama (o glasovima, o oblicima, o rečima, o rečenicama i njihovim delovima), pa nas uči i pravilnosti jezika, što je čini i normativnim spisom. Fonetika je nauka o glasovima.

POVEZANE KNJIGE