Priče iz Biblije za laku noć

Priče iz Biblije za laku noć - Balta, Petar | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Balta, Petar
DIMENZIJA
8,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče iz Biblije za laku noć.pdf
ISBN
2889347108936

OPIS

Svako dijete želi priču za laku noć! S ovim Pričama iz Biblije za laku noć djeca će na najbolji način završiti svoj dan i pripremiti se za svijet snova! S biblijskim pričama posebno osmišljenima za djecu i ilustracijama koje potiču dječju maštu i srca, Priče iz Biblije za laku noć knjiga je u kojoj će vaši mališani uživati uvijek iznova, iz večeri u večer. Postat će jedna od njihovih najdražih knjiga koju će htjeti podijeliti s prijateljima.

godine u Ljubljani. Nakladna kuća "Verbum" objavila je novo izdanje za najmlađe - slikovnicu "Priče iz Biblije za laku noć". Večernje doba pred odlazak na spavanje vrijeme je koje se može posvetiti djeci na dobar način, a s ovom slikovnicom koju je priredila autorica Vanessa Carroll roditelji i obitelji dobivaju zanimljivo štivo uz koje će potaknuti maštu i srca mališana i uz koje će svako dijete rado ... - No, vi ste mi baš prave za kišu - nasmije se Petar, pa izvuče crne gumene čizme.

Priča za laku noć Mudar, mudriji, n... 5:48.

POVEZANE KNJIGE