Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga

Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga - Pichon, Liz | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pichon, Liz
DIMENZIJA
6,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom Gates – Ekstra slasne poslastice ( ili ne ) 6. knjiga.pdf
ISBN
7668606879054

OPIS

U šestom nastavku serijala o Tomu Gatesu zavladala je zima, a Tom se nada da će napadati gomila snijega jer bi tada sa svojim najboljim frendom Derekom mogao praviti velike crteže u snijegu i grudati se (a posebno Deliju). Međutim, snježna oluja toliko zamete grad da se škola na neko vrijeme zatvara, a neki domovi, poput obitelji Tomova strica, ostaju bez grijanja i tople vode. Tomove zimske radosti upotpunjuje neočekivano obiteljsko druženje s rođacima koji su privremeno doselili, roditeljima, djedom i bakom i (još uvijek) mrzovoljnom sestrom Delijom. U ovom ludo zabavnom nastavku Tom prepričava dogodovštine sa sanjkanja i grudanja, opisuje susret i nestašluke s novim susjedima, organizaciju velike proslave pedesete godišnjice braka Fosila, izradu obiteljskog portreta koji će im pokloniti i mnoge druge. Tom Gates nastavlja oduševljavati humorom i crtežima. Zabavno, veselo i duhovito štivo!

Tom Gates nastavlja ... U šestom nastavku serijala o Tomu Gatesu zavladala je zima, a Tom se nada da će napadati gomila snijega jer bi tada sa svojim najboljim frendom Derekom mogao praviti velike crteže u snijegu i gruda... Zagreb : Školska knjiga, 2018. - Lokacija: Narodna knjižnica ˝Petar Preradović˝ Bjelovar Ekstra slasne poslastice (ili ne) / [tekst i ilustracije] Liz Pichon ; [prevoditeljica Petra Matić]. Tom Gates: Ekstra slasne poslastice (ili ne) - U šestom nastavku serijala o Tomu Gatesu zavladala je zima, a Tom se nada da će napadati gomila snijega jer bi tada sa svojim najboljim frendom Derekom mogao praviti velike crteže u snijegu i grudati se (a posebno Deliju).

Tom Gates - Ekstra slasne poslastice (ili ne), 6. knjiga, mu 79,00 kn .

POVEZANE KNJIGE