Jela sa žlicom

Jela sa žlicom - Bauer, Viktoria | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bauer, Viktoria
DIMENZIJA
12,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Jela sa žlicom.pdf
ISBN
7409223459813

OPIS

Ova mala kuharica nije tek slučajan odabir recepata već onih koje smo sami isprobali. Pri tom smo im nešto i dodali, nešto oduzeli, prilagodivši ih svojim ukusima, što i vama od srca preporučamo. Priprema ovih jela jednostavna je i uglavnom brza, a mogu se prirediti i dan ranije, što je idealno za zaposlene žene. U hladnijim danima koji nam dolaze sigurni smo da će mnoga od ponuđenih jela naći svoje mjesto i na vašim stolovima. U slast!

Proljeće je idealna prilika da svoju prehranu obogatite jelima od svježeg povrća pripremljenima onako kako su to radile naše prabake i bake. Mogu se kuhati sa mesom ili samo sa povrćem i najbitnija im je odrednica da se u pravilu kuhaju na laganoj vatrici, gotovo bez ključanja. Bilo koja vrsta mesa može se kombinirati s korjenastim povrćem, no upravo o vrsto mesa ovisi i dužina kuhanja juhe.

Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Variva ili cušpajzi stara su i dobro poznata jela 'sa žlicom' koja krijepe organizam.

POVEZANE KNJIGE