Muškarac za jednu noć

Muškarac za jednu noć - Ryan, Kendall | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ryan, Kendall
DIMENZIJA
6,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarac za jednu noć.pdf
ISBN
4682839669661

OPIS

Prošle noći doživjela sam možda najveću neugodnost u svom životu. Ja sam bila cura. Znate, jedna od onih pijanih djevojaka koja slavi svoj trideseti rođendan s najboljim prijateljicama, koje su u sretnim brakovima. Što sam više uživala u alkoholu, imala sam veću želju učiniti neku ludost po kojoj ću pamtiti proslavu. Ludost je podrazumijevala i seksi, privlačnog muškarca u poslovnom odijelu koji je stajao uz šank. Svi znamo takve tipove – tamnoput, visok i neodoljivo zgodan. Bila sam uvjerena da sam izvan njegove lige, ali sam već bila dovoljno pripita pa mi se to više nije činilo važnim. Ne, nisam debela, ali na meni se vidi da uživam u prženim krumpirićima i sličnoj hrani. Odveo me kući i uživala sam u najboljem seksu ikada, sve dok nas nije zaustavio piskutav glasić. Postoji li išta gore od toga da te u požudnom seksu prekinu riječi: „Što to radiš mome tatici?“ … barem sam tako pomislila. Upustite se u priču o muškarcu s kojim sam imala divlji seks za jednu noć, a igrom slučaja, pokazalo se da je upravo on moj novi stanodavac.

Deidre Sanders. Ona, kaže, ne želi nekome biti samo 'plijen za jednu noć', već traži 'onog pravog', s kojim ... Žene za jednu noć Zagreb su savršeno društvo za nezaboravnu zabavu Vrlo često ustaljenost u seksualnom životu i monotonija, čak iu onim stabilnim, dugoročnim odnosima, mogu probuditi želju za približavanjem novom iskustvu sa ženom koja je spremna ispuniti sva erotska maštanja. Ovaj muškarac se sumnjiči da je najpre provalio u pekaru, pa prodavnicu zdrave hrane i pet šop iz kojih je ukrao više od 3.000 dinara i manju količinu prehrambenih proizvoda.

ISBN 978-953-323-519-6 (meki uvez). - 978-953-323-520-2 (tvrdi uvez) Muškarac će se boriti samo za ženu koju voli.

POVEZANE KNJIGE