Mutna voda

Mutna voda - Bryndza, Robert | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bryndza, Robert
DIMENZIJA
12,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Mutna voda.pdf
ISBN
1446216286655

OPIS

Nakon dojave da se u mutnom jezeru nastalom nakon napuštanja nekadašnjeg kamenoloma nalazi odbačena veća količina droge, viša inspektorica Erika Foster, koja sada radi u Odjelu za narkotike policijske postaje Bromley, naređuje pretraživanje jezera. U debelom mulju ubrzo je pronađena droga, no i kostur malog djeteta zamotan u plastičnu vreću. Erika otkriva da kostur pripada sedmogodišnjoj Jessici Collins, čiji nestanak je prije dvadeset šest godina punio stupce svih novina. I dok ona pokušava uskladiti nove dokaze sa starima, otkriva da se iza starog, nikad razjašnjenog slučaja kriju mnoge tajne – narušeni odnosi među shrvanim članovima Jessicine obitelji, detektivka koja je radila na slučaju optužena je za mnoge nepravilnosti, glavni osumnjičenik dobio je veliku odštetu od londonske policije, a čovjek koji je u vrijeme nestanka živio u blizini kamenoloma pronađen je mrtav pod sumnjivim okolnostima. Je li ubojica netko tko je poznavao Jessicu? Osobe koje ne žele da stari slučaj bude riješen, učinit će sve kako bi spriječile Eriku da otkrije istinu…

Opis. Nakon dojave da se u mutnom jezeru nastalom nakon napuštanja nekadašnjeg kamenoloma nalazi odbačena veća količina droge, viša inspektorica Erika Foster, koja sada radi u Odjelu za narkotike policijske postaje Bromley ... mutna voda out of season perinatal lesion branch of zoology concentrating on the study of single-celled organisms (Biology), study of protozoans ornithological sanguinolent wretched sunshiny resistenza differeeziale Sire! nevus leek bather sauce cardinal chevet Zwangsanleihen (pl.) thrill vri (v.) commode latrine motorboato Watt lightship ... VODA U SPLITU I DALJE MUTNA: Stiže voda iz cisterni, novo mjerenje sutra.

Ponekad stvari ispadnu bolje ako ih pustimo da same idu svojim putem i da se jednostavno dogode. Mutna voda 99,00 kn . Količina.

POVEZANE KNJIGE