Najljepši suton

Najljepši suton - Martinez, Aly | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martinez, Aly
DIMENZIJA
5,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Najljepši suton.pdf
ISBN
7520705653135

OPIS

Porter Reese udovac je i otac dvoje djece, koji ne može zaboraviti koliko je bio blizu tome da ih izgubi. Trudi se osigurati sretan i stabilan život svojoj djeci i biti im roditelj kakvog zaslužuju. Istodobno se neprestano bori s osjećajima vlastite bespomoćnosti i bijesa, promatrajući kako se zdravlje njegova sina svakim danom sve više narušava. U nekom savršenom svijetu, Charlotte Mills i Porter Reese upoznali bi se i zaljubili jedno u drugo u posve drukčijim okolnostima. Ali u stvarnom životu spojilo ih je ono što bi ih ujedno moglo nepovratno uništiti.

Charlotte Mills i Porter Reese upoznali bi se i zaljubili jedno u drugo u posve drukčijim okolnostima. Ali u stvarnom životu spojilo ih je ono što bi ih ujedno moglo nepovratno uništiti.

Mislim da je Valentinovo dosta dobar povod za darivanje, zar ne? ☺️ Sad, eto, imate priliku osvojiti naslov "Najljepši suton" od Aly Martinez. Htjela sam vam pokloniti neko lakše štivo za opuštanje bez previše razmišljanja, a mislim da vam to treba ovo Valentinovo. Najljepši suton u Životu mom Bila si sve što Srce traži Ljubav,sreća Savršen dom Ljeto je varljivo More nemirno Duša tvoja kao val Uspon i pad Atlantida Zlato i sjaj Atlantida Slava i kraj Atlantida Otišla si bez traga u noć Kao Atlantida Post je objavljen 26.06.2017.

POVEZANE KNJIGE