Slatka nevolja – Slatka nevolja 1

Slatka nevolja – Slatka nevolja 1 - Carmack, Cora | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carmack, Cora
DIMENZIJA
6,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatka nevolja – Slatka nevolja 1.pdf
ISBN
9265586798496

OPIS

Bliss Edwards uskoro će diplomirati na koledžu, a još uvijek je nevina. Kako joj je dojadilo biti jedina djevica među prijateljicama, zaključi da je problem najbolje riješiti što je brže i jednostavnije moguće – avanturom za jednu noć. Ali plan se izjalovio nakon što se uplašila i ostavila predivnog muškarca samog i nagog u krevetu – i to s opravdanjem u koje ne bi povjerovao nitko tko ima imalo soli u glavi. A kao da to nije bilo dovoljno ponižavajuće, kad je došla na prvo predavanje posljednjeg semestra, prepoznaje svoga novog profesora. Jer ostavila ga je nagog u svome krevetu prije samo osam sati…

Zabavit će vas, uvesti u glavu mlade djevojke i ispričati njenu priču jednim jasnim, mladenačkim rječnikom. Moja slatka laz (2019) Početna / Serije / Turske serije / Moja slatka laz (2019) Moja slatka laz (2019) - Epizoda 28. Moja slatka laz (2019) - Epizoda 27.

Slatka nevolja Bliss Edwards uskoro e diplomirati na koled u a jo uvijek je nevina Kako joj je dojadilo biti jedina djevica me u prijateljicama zaklju i da je problem najbolje rije iti to je br e i jednostavnije m. Title: Slatka nevolja; 1.

POVEZANE KNJIGE