La Fontaineove basne

La Fontaineove basne - Jean de La Fontaine | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jean de La Fontaine
DIMENZIJA
10,48 MB
NAZIV DATOTEKE
La Fontaineove basne.pdf
ISBN
1641552534901

OPIS

Knjiga-kazalište s veličanstvenim ilustracijama od šarenih papira. Otkrijte u ovoj knjizi-kazalištu osam La Fontaineovih najnezaobilaznijih basna, koje su vješto uprizorile Elsa Mora i Julia Fröhlich. La Fontaineov svijet oživljen je kroz prizore koji su izravno proizašli iz klasičnog kazališta 17. stoljeća, gdje svaka životinja igra vlastitu ulogu. Čarobna knjiga koju ćete imati za sebe i dijeliti je s drugima! U knjizi se nalaze sljedeće basne: Gavran i lisica Cvrčak i mrav Zec i kornjača Gradski miš i poljski miš Žaba htjela biti krupna kao vol Vuk i pas Lav i miš Lisac i roda

Čarobna knjiga koju ćete imati za sebe i dijeliti je s drugima! U knjizi se nalaze sljedeće basne: Gavran i lisica Cvrčak i mrav Zec i kornjača Gradski miš i poljski miš La Fontaineove basne - Zbirka ilustriranih basni slavnoga basnopisca La Fontainea namijenjena je najmlađima. Kratke pričice s najčešće životinjskim likovima koji imaju ljudske osobine i osjećaje, nose pouke koje potiču na razmišljanje o vlastitim postupcima, vrlinama i manama, tako da djeca, ali i odrasli iz njih mogu pun La Fontaine 1.

Ilustrirala Dragana Jovčić. Slavne La Fontaineove basne, u kojima životinje govore i ponašaju se kao ljudi, ispričane su tečno i zanimljivo, svakom razumljivim jezikom. Pouke u njima sačuvale su izvornu vrijednost i svježinu te se mogu primijeniti i na suvremeno doba i međuljudske odnose.

POVEZANE KNJIGE