Michelle Obama – citati za život

Michelle Obama – citati za život Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Michelle Obama – citati za život.pdf
ISBN
6760435956305

OPIS

Osposobite se dobrim obrazovanjem. Zatim s pomoću tog obrazovanja izgradite državu dostojnu svojih beskrajnih mogućnosti. Nikad nisam markirala. Voljela sam dobivati petice. Voljela sam biti pametna. Voljela sam biti točna. Mislila sam da je biti pametan najkulerskija stvar na svijetu. Bez obzira na sve, budite pošteni prema svima, a kad nekome zatreba pomoć, ponudite mu je. Želim da svi upamtite ovo: molim vas, molim vas, molim vas, ovaj put nemojte glasovati na temelju straha. Glasujte na temelju mogućnosti. Razmislite. Poslušajte. Politika funkcionira tako da vas se zastraši kako ne biste razmišljali. Michelle Obama postala je svjetski poznata osoba kad je njezin suprug Barack postao predsjednik Sjedinjenih Država. No, ona nije samo supruga u pratnji svog važnog muža. Izuzetno je obrazovana, pravnica je koja je završila jedno od najprestižnijih sveučilišta u SAD-u, ostvarila je impresivnu karijeru i bila predana majka, a svoj položaj prve dame iskoristila je za uvođenje promjena u koje strastveno vjeruje. Ova zbirka s više od 170 citata podijeljena je na poglavlja koja govore o obrazovanju, jednakosti, obiteljskim odnosima, politici, vjeri u sebe i uspjehu. U njima Michelle Obama jasno i hrabro izražava svoje misli, potiče na solidarnost, empatiju, poučava i bori se za pravo svake osobe na obrazovanje. Ispod svakog citata spominje se mjesto i vrijeme gdje je izrečen ili napisan pa će čitatelji steči uvid o rasponu njezinih aktivnosti. I gotovo četiri godine nakon što je napustila Bijelu kuću Michelle Obama inspirira svojom inteligencijom, smjeslošću, velikodušnošću, snagom, hrabrošću i posvećenošću poslu.

U njima Michelle Obama jasno i hrabro izražava svoje misli, potiče na solidarnost, empatiju, poučava i bori se za pravo svake osobe na obrazovanje. Michelle Obama - citati za život. Objavio.

Čak i nakon odlaska iz Bijele kuće, Michelle je otkrila da joj Tajna služba i dalje ne dopušta da vozi vlastiti auto. 7.

POVEZANE KNJIGE