Neplanirano

Neplanirano - Johnson, Abby | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Johnson, Abby
DIMENZIJA
4,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Neplanirano.pdf
ISBN
6226667194351

OPIS

“Ono što sam godinama govorila ljudima, što sam vjerovala, podučavala i zastupala, sve je to laž. Što bi bilo da sam znala istinu i da sam je govorila svim tim ženama?” Kada je u listopadu 2009. Abby Johnson dala otkaz, odmah je dospjela u sve vijesti. Abby je, naime, bila ravnateljica klinike u Texasu poznate po pobačajima, što ju je vodila organizacija Planned Parenthood (Planirano roditeljstvo). Sa svojega je položaja odstupila nakon što je prvi put vlastitim očima svjedočila pobačaju te se pridružila protivnicima pobačaja koji su se molili pred ogradom klinike u sklopu inicijative „40 dana za život“. Na stranicama ove potresne knjige po kojoj je snimljen i istoimeni film Abby Johnson prvi put otkriva sve detalje svoje dramatične životne priče koja će vas držati u napetosti do samoga kraja: osobna previranja, tisuće pobačaja, sudska bitka i na koncu potpuna duhovna preobrazba. Abby Johnson bila je u prvim redovima bitke na obje strane, i na pro-choice i na pro-life strani, i stoga nam donosi doista jedinstven uvid, unoseći nadu i suosjećanje u temu koja izaziva političke kontroverzije. Stoga ovu knjigu trebaju pročitati svi oni koji se brinu o pravu na izbor i pravu na život, kao i svi oni koji pomažu ženama suočenima s neželjenom trudnoćom. „Zadivljujuće otvorena priča! Ni svađalačka ni ideološki obojena, već informativna – nudi činjenice iz prve ruke i posve iskrene osjećaje.“ Peter Kreeft

Podijeli na Twitteru; Prosljedi putem Vibera; Prosljedi putem Whatsappa; Pošalji mailom; Rujan nije dobro započeo za vozača Opel Corse zadarskih registracijskih pločica. ... Film Neplanirano je film o nekadašnjoj direktorici u organizaciji Planned Parenthood, najvećem pružatelju pobačaja u Americi.

Pošalji putem Messengera. Podijeli na Twitteru ... Potresni film 'NeplanIrano', snimljen po istoimenoj autobiografskoj knjizi Abby Johnson, prošle je godine podijelio javnost.

POVEZANE KNJIGE