10 dana …putovanje koje mijenja život

10 dana …putovanje koje mijenja život - Bulešić, Kristina | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bulešić, Kristina
DIMENZIJA
8,66 MB
NAZIV DATOTEKE
10 dana …putovanje koje mijenja život.pdf
ISBN
4713921288415

OPIS

“10 dana – putovanje koje mijenja život” doista je knjiga koja mijenja život. Kroz vlastita iskustva autorica čitatelja vodi do vlastitih spoznaja. U njezinim iskustvima svatko se može pronaći, a njezine spoznaje mnogima će otvoriti oči. Suočavanje s izazovima koje je život stavljao pred nju, otkrivanje svog unutarnjeg Ja i slušanje svog unutarnjeg glasa, Kristinu je dovelo do ozdravljenja njezina duha i tijela. Knjiga je svojevrsna ispovijest protkana životnom filozofijom Heal Your Life programa Luise L. Hay za koji je Kristina Bulešić danas licencirana trenerica.

Za 70 dana autobus će prijeći 18 zemalja, a putnici će moći vidjeti predivne prizore u Mjanmarau,… Knjiga koje spašava i mijenja živote. Ovog četvrtka, 10.

Uče ih vještinama i osobinama, koje će im jednog dana trebati za sretan i siguran život. Osiguravaju im sklonište od nevolja, siguran dom i bezuvjetnu ljubav.

POVEZANE KNJIGE