Dijeta protiv bijesa

Dijeta protiv bijesa - Miljković, Dubravka Rijavec, Majda | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miljković, Dubravka Rijavec, Majda
DIMENZIJA
4,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijeta protiv bijesa.pdf
ISBN
1954678405279

OPIS

Koliko puta ste se u životu naljutili ili pobješnjeli i učinili nešto zbog čega ste već sutra požalili? Ili što je još vjerojatnije – već nakon pet minuta? Možda ste nešto bacili, poderali ili razbili? Ili ste nekome u bijesu izrekli ružne stvari i tako nepovratno pokvarili vaš odnos? Želite li i dalje biti tako često ljuti i ogorčeni ili želite nešto poduzeti da to promijenite? Što možete učiniti? Kao što držite dijetu za mršavljenje, tako možete držati i dijetu protiv bijesa. Ta dijeta ublažava stres, opušta mišiće, pruža zdrav san, smanjuje apetit, i od nje izgledate i osjećate se mlađi; stječete nove prijatelje, ugodnu radnu sredinu, dobre odnose i produžujete svoj život. U ovoj knjizi psihologinja Dr. Brenda Shoshanna opisuje 24 vrste bijesa i nudi 30-dnevni program koji vam može pomoći ne samo da smanjite ljutnju nego i da prepoznate korijene mnogih problema u svojim odnosima s ljudima. Praktični savjeti, anegdote i vježbe kojih je knjiga puna taj put vam mogu znatno olakšati

Dakako, kao i kod drugih dijeta, potrebno je da se uz to održava svakodnevna fizička aktivnost, barem u umjerenom ... Prava mjera: Tijekom dana treba jesti pet obroka koji bi se trebali sastojati od 60 posto cjelovitih ugljikohidrata, 20 posto bjelančevina i 20 posto zdravih masnoća Prema najnovijim procjenama, oko 371 milijun ljudi živi sa šećernom bolešću, a čak polovica oboljelih nema postavljenu ... Za doručak možete uzeti mlijeko s najmanjim sadržajem mliječne masti i kavu od miješavine ječma i cikorije. Koristite za doručak i ostale obroke rižine pahuljice (kruh od riže) kao zamjenu za kruh ili šnitu integralnog kruha sa sjemenkama. Atkinsova dijeta Sastoji se od mnogo bjelančevina i masnoćom bogatih namirnica (slanina, jaja, meso, vrhnje).

Opseg: 185 stranica. Uvez: meki, plastificirani.

POVEZANE KNJIGE