Dobri Isus i naivni Krist

Dobri Isus i naivni Krist - Pullman, Phillip | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pullman, Phillip
DIMENZIJA
9,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobri Isus i naivni Krist.pdf
ISBN
4729487412582

OPIS

Phillip Pullman rođen je u Norwichu 1946. godine, a odrastao je u Zimbabveu i Walesu. Kao jedan od najcjenjenijih dječjih autora današnjice, osvojio je razne prestižne nagrade uključujući Carnegie Medal, Guardianovu Children’s Book Award i Whitbread Award. Njegova glasovita fantastična trilogija, Njegove tamne tvari, objavljena je na četrdeset jezika i prodana u desecima milijuna primjeraka diljem svijeta. Pullman živi u Oxfordu sa suprugom. Imaju dva sina. U romanu Dobri Isus i naivni Krist Pullman nam prepričava dobro poznatu priču o Isusu Kristu i pruža briljantnu novu interpretaciju. Ili kao što sam autor kaže: „Ova je knjiga misaoni eksperiment kojemu podvrgavam svakoga kršćanskog vjernika: kad bi se mogao vratiti u prošlost i spasiti tog čovjeka od užasne smrti na križu, bi li to učinio ili ne? A ako misliš da bi bilo bolje ostaviti ga da umre – po čemu si ti bolji od Jude?”

Getsemanij: agonija u vrtu i Isusova molitva . U Evanđelju čitamo kamo je Isus otišao nakon Posljednje večere: „Tada iziđe te se po običaju zaputi na Maslinsku goru (Lk 22:39), na drugu stranu potoka Cedrona (Iv 18:1), i sa svojim učenicima dođe u predio zvan Getsemani (Mt 26:36; Mk 14:32). Isus donosi svjetlo svima koji su u tami života Duhovnost Vinko Kiš - 23.

Spremi moje ime, e-poštu i web-stranicu u ovom internet pregledniku za sljedeći put kada budem komentirao. U romanu "Dobri Isus i naivni Krist" Pullman nam prepričava dobro po... znatu priču o Isusu Kristu i pruža briljantnu novu interpretaciju.

POVEZANE KNJIGE