Hrvatsko osnovno školstvo – zakoni, pravilnici…

Hrvatsko osnovno školstvo – zakoni, pravilnici… - Puškar, Stjepan | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Puškar, Stjepan
DIMENZIJA
6,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko osnovno školstvo – zakoni, pravilnici….pdf
ISBN
6630681462984

OPIS

Godine 1997. pripremio sam zbirku propisa s komentarom i objašnjenjima pod naslovom Hrvatsko osnovno školstvo. Uz autorski pročišćeni tekst Zakona o osnovnom školstvu, na jednome mjestu, u jednoj knjizi, našlo se sve što je posredno ili neposredno vezano za osnovnoškolsku djelatnost, a bilo je rasuto po mnogobrojnim Narodnim novinama u razdoblju od donošenja Zakona 1990. do 1997. godine. Knjiga je bila namijenjena prije svega ravnateljima osnovnih škola, a onda i svima onima koji su željeli nešto više znati o sustavu hrvatskoga osnovnog školstva. S obzirom na činjenicu da je knjiga došla u sve osnovne škole i da su povratne informacije o njezinoj praktičnoj vrijednosti bile vrlo povoljne, pet godina kasnije, 2002. godine, pripremio sam knjigu s naslovom 12 godina poslije … Hrvatsko osnovnoškolsko zakonodavstvo 2002.

Odluke Ministarstva znanosti i obrazovanja vezani uz rad škole PRAVILNICI Pravilnik o kriterijima za izricanje pedagoških mjera Pravilnik o postupku utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta, učenika te sastavu stručnoga povjerenstva Pravilnik o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi Pravilnik o osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju učenika s teškoćama u razvoju Pravilnik o osnovnoškolskom odgoju i ... Zbog aktualne epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID-19) Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) poziva osigurane osobe i druge korisnike usluga HZZO-a, naročito one starije dobi, da privremeno odgode svoj dolazak u službene prostorije HZZO-a kako bi zaštitili sebe i svoju… Pravilnik o načinu i postupku provjere znanja učenika koji se obrazuje kod kuće Zakoni i pravilnici Ostale zakone vezane uz osnovno školstvo pogledajte na stranicama MZOS-a. Priloženi dokumenti: Zakon o odgoju i obrazovanju u OiSS.pdf Pravilnik o nacinima, postupcima i elementima vrednovanja ucenika u osnovnoj i srednjoj skoli.pdf Odluka o pocetku i zavrsetku nastavne godine 13 14.pdf ... PRAVILNICI I ZAKONI Priloženi dokumenti: STATUT OSNOVNE SKOLE SAMOBOR 2018.pdf USTAV RH procisceni tekst.pdf Konvencija o pravima djeteta.pdf Obiteljski zakon Narodne novine broj 103-15.pdf Protokol o postupanju u slucaju zlostavljanja i zanemarivanja djece VRH 2014.

Na temelju članka 43. Zakona o izmjenama i dopunama Za­kona o osnovnom školstvu (»Narodne novine«, br.

POVEZANE KNJIGE