Kobna jaja

Kobna jaja - Bulgakov, MIhail Afanasjevič | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bulgakov, MIhail Afanasjevič
DIMENZIJA
4,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Kobna jaja.pdf
ISBN
3320007382085

OPIS

Pripovijest ‘Kobna jaja’ govori o sovjetskom znanstveniku i profesoru zoologije koji otkriva crvenu zraku što pospješuje vitalizam i ubrzava rast svih stanica. No, probleme stvaraju totalitarne sovjetske institucije koje žele kontrolirati i ljude i izume, ali i sama magična zraka odnosno njezin doticaj s jajima. Zbog svoje poruke koja je i danas aktualna (opasnost od nekontroliranog manipuliranja znanstvenim otkrićima) te zbog činjenice da je izvrsno napisana, ova se pripovijest s jednakim zadovoljstvom može čitati danas, kao i 1925. godine kada je prvi put objavljena.

Prijavi se Registriraj se Kategorije Mliječni proizvodi i jaja ... Pripovijest Kobna jaja govori o sovjetskom znanstveniku i profesoru zoologije koji otkriva crvenu zraku što pospješuje vitalizam i ubrzava rast svih stanica. No, probleme stvaraju totalitarne sovje... Kobna jaja / Pseće srce.

Stavite proizvode u košaricu, označite način preuzimanja i plaćanja - a ostalo prepustite nama. Prijavi se Registriraj se Kategorije Mliječni proizvodi i jaja ... Pripovijest Kobna jaja govori o sovjetskom znanstveniku i profesoru zoologije koji otkriva crvenu zraku što pospješuje vitalizam i ubrzava rast svih stanica.

POVEZANE KNJIGE