Moj Bonton

Moj Bonton - Kretić Majer, Jasna | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kretić Majer, Jasna
DIMENZIJA
6,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj Bonton.pdf
ISBN
9013919303906

OPIS

Knjiga je namijenjena učenicima osnovne škole i pisana je vrlo jednostavno i pristupačno tako da je oni mogu razumjeti. Navode se situacije iz njihovog svakodnevnog života i upućuje ih se, ponekad vrlo duhovito, što je pristojno a što ne. U svakom poglavlju autorica navodi i veći broj igara koje djeca mogu igrati sa svojim prijateljima, roditeljima ili učiteljima i tako uvježbavati neke od stvari o kojima se u knjizi govori. Posebno su zanimljive pitalice za najmlađe – u kojima oni mogu provjeriti koliko su naučili. Također su i vrlo zanimljiva pitanja iz Školskog sandučića – dakle pitanja koja postavljaju sami učenici i žele na njih dobiti odgovor. Iz tih pitanja jasno je da ih zanima pristojno ponašanje i da su ponekad zbunjeni i teško im je odlučiti što je pristojno a što ne.

Razgovarajte sa svojim djetetom i o tome kako se drugi ljudi osjećaju kada mi njima kažemo "hvala" te ga poučite o važnosti zahvaljivanja. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Moj Bonton autora Kretić Majer, Jasna. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Prethodni moj napis je bio kako biti prava dama, postati dama, kako se ponašati, što odlikuje damu.

Knjižicu Moj prvi bonton - molim! čitajte sa svojim djetetom te je rabite kao pomoć u razgovoru o tome k Ezop antikvarijat > Knjige > Pedagogija > Moj bonton. Kategorije.

POVEZANE KNJIGE