Podsuknja

Podsuknja - Horvat, Ana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horvat, Ana
DIMENZIJA
9,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Podsuknja.pdf
ISBN
6966205587633

OPIS

Između Ispričnice [pišem da bih se tješila, a ne zato da mi se ne zatre/trag] iz prve zbirke »Kutija za suncokrete« i pjesme Happy end [ otkad sam kupila/svoju krišku zemaljske kugle/sadim stabla! s pristojnim razmakom! za svakog bivšeg ljubavnika! po jedno! i napokon! sve je u redu! umjesto pjesama! svaki ima svoj! rastući spomenik! a moji ukućani/dovoljno kore!za brušenje pandža/ i okomica/za podizanje noge] iz njezine zad-nje zbirke »4 POČELA«, Zagrepčanka s pseudonimom Ana Horvat objavila je još dvanaest zbirki poezije, PODSUKNJA je njezin prvi prozni-pozni uradak. Između citiranih pjesama rodila je kćer Tinu, dobila dva unuka [Matiju i Maru], spasila živote više od tri tisuće pasa i stotinjak mačaka, te posadila mnogo stabala. Sve ostalo, manje važno, proviruje ispod ispeglanih nabora njezine PODSUK

Ukoliko je podsuknja u vašem snu bila poderana, posao koji ste ... POUNJE D.D. proizvodnja kvalitetnog i modernog rublja Utemeljeno 1958.

Rezultati pretrage. Prikaži sve podsuknja: petticoat: Translations: 1 - 1 / 1.

POVEZANE KNJIGE