Stakleni grad TU

Stakleni grad TU - Veličan, Boris | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Veličan, Boris
DIMENZIJA
6,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Stakleni grad TU.pdf
ISBN
6829329391745

OPIS

Veličan je, uz homagge jednom i jedinstvenom Željku Malnaru i pedesetoj godišnjici putovanja iz kojeg je nastala pustolovna Biblija naraštaja “Potraga za Staklenim gradom”, napisao jedinstvenu zbirku putopisa i ljudopisa, nepatvorenih opisa prirode, društva i, što je najvažnije, autentičnih živih malih velikih ljudi sa svih strana svijeta razlivenih po rubu 21. vijeka. Svatko od njih traži svoj Stakleni grad. A gdje je vaš?

Savršena transparetnost i moderan izgled kupatila se lako postiže uz tuš paravane od kaljenog stakla. Fiksni tuš paravan bez vrata je povoljnija opcija od staklene tuš kabine, a ima mnogo prednosti: 1.

Facebook gives people the power to share and makes the... Stakleni grad Konstantin Filipović Izuzetno liričan roman koji verno oslikava intimnu dramu u Parizu s početka XX veka, koji gleda u lice radikalnim društvenim promenama. A gosp Bebeka, profesora na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, ne poznajem, ali mi je sestrična ekonomistica pričala kako su mu predavanja uvijek bila genijalna. Međutim, ništa me od tih podataka nije moglo pripremiti za Stakleni grad, koji me oduševio na toliko razina, da ih je zapravo nemoguće pobrojati. I čini mi se da je još bolja :) Stakleni grad - potraga za vrhom dvostruke spirale, podjednako iznad i ispod sveukupnog bivstvovanja.

POVEZANE KNJIGE