Sumrak, prava ljubav i vi

Sumrak, prava ljubav i vi - Deacon, Louise | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Deacon, Louise
DIMENZIJA
4,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Sumrak, prava ljubav i vi.pdf
ISBN
3148240622367

OPIS

VODIČ ZA POBOLJŠANJE VAŠEGA LJUBAVNOG ŽIVOTA. SEDAM TAJNI KAKO PRONAĆI PRAVU LJUBAV I PREUZETI KONTROLU NAD SVOJOM LJUBAVNOM SUDBINOM. Otkako je roman Sumrak iz pera spisateljice Stephenie Meyer osvojio milijuneobožavateljica pričom o djevojci razapetoj između dviju naizgled savršenih ljubavi, mnoge su od nas u potrazi za svojim Edwardom ili Jacobom. Je li takva ljubav doista moguća? UPOZORENJE Ono što ćete pročitati u ovojknjizi moglo bi vas iznenaditi. Otkrit ćete neočekivane stvari o sebi, svojim vezama i Sumraku. Prijevod: Bilanda Ban O autorici: Louise Deacon ovlaštena je klinička psihologinja s 21-godišnjim iskustvom u pomaganju ljudima s njihovim osobnim problemima. Stručnjakinja je za područje veza i seksualnog zdravlja te su velik broj njezinih klijenata mladi ljudi koji se suočavaju s problemima u ljubavnom životu. Nakon što je pročitala Sumrak sagu, postalo joj je jasno zašto je osvojila tako brojnu publiku. Naime, oblikovana je tako da savršeno odgovara psihološkom ustroju suvremene žene. To je priča koja ne osvaja samo našu maštu i osjećaje, nego posjeduje i potencijal oblikovanja našeg života. Onamože snažno utjecati na naš doživljaj muškaraca i ljubavi. Stoga je i napisala ovu knjigu kako bi pomogla otkriti nam značenje koje Sumrak ima u našim životima, te da naučimo izbjeći zamke današnjih veza kako bismo pronašli pravu ljubav.

Činjenica je pak da je Meyer u centar stavila ljubav ... SUMRAK, PRAVA LJUBAV I VI | LOUISE DEACON | ISBN: 9789537829469 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. No, da biste iskusili, i što je još važnije, održali pravu i istinsku ljubav, morate biti vrlo oprezni. Želite li znati jeste li zaista pravilno odlučili i je li vaš partner zaista osoba u koju ćete se moći pouzdati u svim životnim situacijama, ovih sedam znakova otkrit će vam je li on/ ona prava osoba za vas.

Bićete zadovoljni onim što čujete. Ova je saga tinejdžerska verzija "Pedeset nijansi sive" i ilustrira porast fantazije o ljubavnici-ropkinji u popularnoj fikciji.. Početna stranica Yahooa izravno je prenosila događanja na crvenom tepihu tijekom premijere Sumrak sage: Praskozorje (2.dio); posljednja filmska adaptacija serije tinejdžerskih vampirskih romana Stephenie Mayer napokon se pojavila. sumrak prijevod u rječniku hrvatski - vijetnamski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

POVEZANE KNJIGE