Borbe dinosaura – knjiga s aplikacijom za proš. stvarnost

Borbe dinosaura – knjiga s aplikacijom za proš. stvarnost PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Borbe dinosaura – knjiga s aplikacijom za proš. stvarnost.pdf
ISBN
2574359955316

OPIS

Jeste li spremni kao nikada dosad, s pomoću knjige i tehnologije proširene stvarnosti, istražiti svijet dinosaura? Fotografije čudesnih životinja iz prošlosti oživjet će u besplatnoj aplikaciji proširene stvarnosti, a za to vam je potreban samo pametni telefon ili tablet! Knjiga Borbe dinosaura zadivljujuć je spoj tiskane knjige i digitalne animacije. Autorica otkriva mladim čitateljima svijet dinosaura iz potpuno novoga kuta – uspoređuje njihove karakteristike, poučava o njihovu načinu života i osobitostima. Nalik na virtualnu igru, ova knjiga donosi profile 13 strašnih predatora iz prošlosti i sve informacije koje morate znati o njihovim glavnim napadačkim potezima, veličini, snazi i brzini. Promotrite dinosaure sa svih strana u 3D prizorima proširene stvarnosti, poslušajte njihovu riku i fotografirajte se s njima. Zatim se povežite s prijateljem koji će na svojem uređaju odabrati željenog dinosaura i odmjerite snage u borbi. Tko će pobijediti?

Umaknite smrtonosnim predatorima, spasite dinosaurova jaja i igrajte druge uzbudljive igre. Proverite kroz naše ... Izumiranje dinosaura; mitovi i stvarnost.

Umaknite smrtonosnim predatorima, spasite dinosaurova jaja i igrajte druge uzbudljive igre. Proverite kroz naše ... Izumiranje dinosaura; mitovi i stvarnost.

POVEZANE KNJIGE