Dobro organiziran dom-knjiga korisnih savjeta

Dobro organiziran dom-knjiga korisnih savjeta - Hammersley, Toni | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hammersley, Toni
DIMENZIJA
10,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobro organiziran dom-knjiga korisnih savjeta.pdf
ISBN
6619733426523

OPIS

Toni Hammersley, blogerica, supruga i majka troje djece, uz prirodno urođenu sklonost organizaciji stvari, razmišljanjem i eksperimentiranjem dovela je do savršenstva organizaciju doma, bilo da je riječ o velikoj kući ili skučenu gradskom stanu. Svoje savjete i rješenja za svaku prostoriju u domu ponudila je u knjizi Dobro organiziran dom – Knjiga korisnih savjeta u izdanju Školske knjige. Na dvjestotinjak stranica Toni Hammersley čitatelje upućuje kako organizirati dom, od kuhinje do garaže, kako se riješiti nereda i suvišnih stvari te kako sve pomno razvrstati i složiti da bi životni prostor bio udobniji i praktičniji. Toni Hammersley ima savjete za svaki životni prostor, a nudi i više od toga: primjere prije i poslije organiziranja, recepte za pripravu neškodljivih sredstava za čišćenje, prijedloge jelovnika tematskih večera, savjete za planiranje obroka i sastavljanje popisa za kupnju, pohranu i doniranje viškova, pranje i čišćenje… Uz domišljata rješenja, knjiga objedinjuje i tjedne zadatke čitateljima kako bi sami proveli organizaciju doma u djelo. Prostoriju po prostoriju, vođeni sigurnom rukom autorice, uredit ćete svoj dom i riješiti se viška stvari.

Svoje savjete i rješenja za svaku prostoriju u domu ponudila je u knjizi Dobro organiziran dom - Knjiga korisnih savjeta u izdanju Školske ... Sva prava pridržana . 11.

Knjigu će predstaviti Mirjana Mikulec i urednica Miroslava Vučić. Subota, 11.

POVEZANE KNJIGE