Moj život II.

Moj život II. - Wagner, Richard | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wagner, Richard
DIMENZIJA
5,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj život II..pdf
ISBN
5319120208810

OPIS

Ova je velika autobiografska knjiga zapravo četveroknjižje koje je Wagner napisao u vrijeme svojeg smiraja, ali i najveće slave: djelo koje s jedne strane odaje čovjeka koji se bori s bezbrojnim problemima, a s druge strane je optimistički i samouvjereni iskaz umjetnika koji je, što posredno, što neposredno obilježio ne samo povijest glazbene umjetnosti, već i sveukupnu povijest, postavši jednim od najcjenjenijih, i istovremeno najosporavanijih umjetnika 19. stoljeća.

U poglavlju „Osoba i čistoća" Wojtyła se bavi nečime što naziva metafizikom stida, „kada ono što bi po svojoj biti ili namjeni trebalo biti nutarnje, izlazi izvan okvira nutrine osobe i postaje na neki način izvanjsko". Dalje kaže da je čednost prirodna sklonost. Tajni život parova 2 sezona.

13,101 likes · 2,434 talking about this. Neslužbena stranica GNK Dinamo Zagreb. A sada o poglavlju koje je promijenilo moj život.

POVEZANE KNJIGE