Restoran na kraju svemira

Restoran na kraju svemira - Adams, Douglas | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adams, Douglas
DIMENZIJA
12,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Restoran na kraju svemira.pdf
ISBN
2679497793043

OPIS

Kad ostanete bez doma, to je neugodno. Kad ostanete bez cijelog planeta, to je izrazito neugodno. A upravo se to dogodilo Arthuru Dentu. Kad nakon toga jos i zaglavi na planetu naseljenom uglavnom čistačima telefonskih govornica i marketingašima, možda biste pomislili da je ta sudbina jos gora. Ali sve životne nedaće lakše se podnose nakon dobrog obroka i spektakularne predstave… u restoranu na kraju svemira. Drugi dio besmrtne trilogije Douglasa Adamsa koja je promijenila poimanje humora, znanstvene fantastike, života, univerzuma i svega ostalog.

"Zadivljujuća mješavina humora, pustolovine i filozofije." - The Guardian Ako ste jutros napravili šest nemogućih stvari, zašto sve to ne biste zao Restoran na kraju svemira - drugi dio multimedijskog fenomena, Vodiča kroz Galaksiju za autostopere. "Zadivljujuća mješavina humora, pustolovine i filozofije." - The Guardian Ako ste jutros napravili šest nemogućih stvari, zašto sve to ne biste zaokružili doručkom u Milliwaysu, restoranu na kraju svemira? Ponukan njegovim uspjehom Adams je napisao i nekoliko nastavaka poput «Restorana na kraju svemira», «Doviđenja, i hvala za sve one ribe», «Život, univerzum i sve ostalo», a po njemu je snimljena i TV serija, postavljana kazališna predstava, a Adams je pred smrt radio i na scenariju za film. Restoran Na kraju Sveta je neprolazna atrakcija i mesto na kom nastaju uspomene, pruža autentično iskustvo i momente za pamćenje.

Drugi dio Vodiča kroz Galaksiju za autostopere. Ako ste jutros napravili šest nemogućih stvari, zašto sve to ne biste zaokružili doručkom u Milliwaysu, restoranu na kraju svemira? Posada Zlatnog srca juri svemirom na pogonu čiste nevjerojatnosti i u očajnoj potrazi za mjestom na kojem bi mogli ... 224 stranica Meki uvez.

POVEZANE KNJIGE