Restoran na kraju svemira

Restoran na kraju svemira - Adams, Douglas | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adams, Douglas
DIMENZIJA
12,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Restoran na kraju svemira.pdf
ISBN
1742528409186

OPIS

Kad ostanete bez doma, to je neugodno. Kad ostanete bez cijelog planeta, to je izrazito neugodno. A upravo se to dogodilo Arthuru Dentu. Kad nakon toga jos i zaglavi na planetu naseljenom uglavnom čistačima telefonskih govornica i marketingašima, možda biste pomislili da je ta sudbina jos gora. Ali sve životne nedaće lakše se podnose nakon dobrog obroka i spektakularne predstave… u restoranu na kraju svemira. Drugi dio besmrtne trilogije Douglasa Adamsa koja je promijenila poimanje humora, znanstvene fantastike, života, univerzuma i svega ostalog.

Drugi dio Vodiča kroz Galaksiju za autostopere. Ako ste jutros napravili šest nemogućih stvari, zašto sve to ne biste zaokružili doručkom u Milliwaysu, restoranu na kraju svemira? Posada Zlatnog srca juri svemirom na pogonu čiste nevjerojatnosti i u očajnoj potrazi za mjestom na kojem bi mogli ... 224 stranica Meki uvez.

Add to Wishlist. Restoran na kraju svemira - drugi dio multimedijskog fenomena, Vodiča kroz Galaksiju za autostopere. Ako ste jutros napravili šest nemogućih stvari, zašto sve to ne biste zaokružili doručkom u Milliwaysu, restoranu na kraju svemira? Posada Zlatnog srca juri svemirom na pogonu čiste nevjerojatnosti i u očajnoj potrazi za mjestom na ... Restoran na kraju svemira - drugi dio multimedijskog fenomena, Vodiča kroz Galaksiju za autostopere.

POVEZANE KNJIGE