Seks, droga i rock’n’ roll u životu… Kate Moss

Seks, droga i rock’n’ roll u životu… Kate Moss - Hurst, Brandon | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hurst, Brandon
DIMENZIJA
10,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Seks, droga i rock’n’ roll u životu… Kate Moss.pdf
ISBN
2274937854686

OPIS

Kate je proglašena jednom od najljepših i najseksipilnijih žena svijeta i bila na najmanje 300 naslovnica magazina, no ona naslovnica iz 2005. godine, na kojoj je prikazana kako uzima kokain – promijenila je njezin život. Začudo – nabolje! Mnogi ju smatraju muzom, naše generacije, osobom koja je utjelovila izgled herion chick i promijenila standarde u izgledu supermodela. No, postoje i oni za koje je Kate žena zarobljena u svojim tinejdžerskim godinama, željna partijanja, privučena zločestim dečkima poput njene velike životne ljubavi glumca Johnnvja Deppa i sadašnjeg zaručnika pjevača Petea DohertYyja.

5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Gordana Muzaferija.

... "Ruslana je bila tipična žrtva, ponekad je lakše počiniti samoubistvo nego ništa ne promeniti u svom životu", navodno mu je rekla jedna od članica kulta s kojom je razgovarao o pokojnoj manekenki. Kate Moss: Seks, droga i rock'n' roll u životu.

POVEZANE KNJIGE