Točka izbora

Točka izbora - Hamilton, dr.David R. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hamilton, dr.David R.
DIMENZIJA
9,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Točka izbora.pdf
ISBN
7101091010094

OPIS

U ovom trenutku povijesti, susrećemo se s jednom od najvećih točki izbora s kojima smo se ikada suočili. Pojedinci donose izbore kojima mijenjaju svoje nacije, priroda nam šalje pozive za buđenje, ekonomije imaju problema, a za mnoge od nas budućnost se čini nesigurnom. No, ljudi se okupljaju kako bi se oglasili, budeći se iz apatije prethodnih desetljeća. Kolektivno i individualno, dana nam je prilika da donesemo iznimne izbore kako bismo promijenili smjer u kojem se krećemo. Utemeljena na inovativnom filmu Točka izbora, u kojem su dani uvidi nekih od vodećih svjetskih tvoraca promjene – uključujući sir Richarda Bransona, Jacka Canfielda, Tonyja Benna, Jamesa Caana, Gregga Bradena i nadbiskupa Desmonda Tutua – ova nadahnjujuća knjiga otkriva ekskluzivni materijal koji nije viđen na filmu i dublje istražuje svoja uzbudljiva otkrića. Pokazuje vam kako da shvatite svoj svijet kao nikada prije, uskladite svoju istinsku svrhu s obrascima univerzuma, i napokon, kako da budete promjena koju želite vidjeti u svijetu oko sebe.

mijenja se i glasi: »3) koji, najkasnije do završetka glasovanja na dan izbora, nije zaprimljen na adresi sjedišta poslodavca u zatvorenoj omotnici, a radniku je radi glasovanja bio uručen na način propisan člankom 7. stavkom 4.

stavkom 4. ovoga Pravilnika, ili koji nakon uručenja radniku na mjestu održavanja ... Točka izbora - uskladite se sa svojom svrhom 01.09.2017 Pojedinci donose izbore kojima mijenjaju svoje nacije, priroda nam šalje pozive za buđenje, ekonomije imaju problema, a za mnoge od nas budućnost se čini nesigurnom. Robert Lewandowski proglašen je najboljim igračem 2020.

POVEZANE KNJIGE