Antički letači

Antički letači - Daeniken, Erich Von | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Daeniken, Erich Von
DIMENZIJA
5,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Antički letači.pdf
ISBN
4633353715986

OPIS

Kako to da prastare ruševine u afričkoj prašumi precizno odražavaju putanju zvijezde otkrivene tek u prošlom stoljeću? Jesu li možda egipatske sfinge križana bića nastala genetskom manipulacijom? Ne skrivaju li se u kilometarskim, geometrijski usmjerenim kamenim alejama u Bretanji zaboravljena znanja o astronomiji? Mnoštvo snimaka u boji i modernih računalnih grafika dojmljivo predočava teze Ericha von Dänikena o tragovima posjetitelja iz svemira. Daeniken u ovoj knjizi pruža nove dokaze za svoju tezu kako su se prije više tisućljeća na Zemlju spustila izvanzemaljska bića te bila slavljena kao bogovi. Ona su sa svojim nadmoćnim znanjima tehnike, matematike i astronomije pomogla svuda na planetu sagraditi monumentalne građevine koje sada pokušava objasniti kao znakove svemogućih “bogova”.

Antun Motika: Ptica u logu (izbor crteža 1930-1940) 80,00 kn 64,00 kn-20% Nema na zalihi. Antički letači: tragom bogova 2.

Pojam antika ima osnovno i šire značenje, pri čemu postoje i varijacije unutar osnovnog značenja o tome što se pod njim razumijeva.. Osnovno značenje.

POVEZANE KNJIGE