Didaktički dvorac s oblicima za sortiranje

Didaktički dvorac s oblicima za sortiranje Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Didaktički dvorac s oblicima za sortiranje.pdf
ISBN
2687794714205

OPIS

Didaktički Dvorac za razvrstavanje oblika je aktivnosti za djecu, igračka za razvrstavanje oblika u obliku dvorca kako bi djeca naučila oblike i prepoznala boje. Sadrži oblike abecede i kraljevske znakove koji bi trebali ući u njihove odgovarajuće proreze za prepoznavanje i raspoređivanje. Izvrsno za koordinaciju ruku-očiju i motoričke vještine. Visokokvalitetni materijal Neotrovno za okoliš, bebe, bez amonijaka Meko, sigurno Boja: Višebojna Preporučena dob: 18 mjeseci i više

Dvorac se razvio iz kurije... Razvojna agencija VTA također provodi projekte kroz program "ERASMUS+" i to s partnerima iz Nizozemske, Španjolske, Norveške, Grčke, Cipra, Mađarske i Litve. Projekti se odnose na osposobljavanje, samozapošljavanje i obrazovanje, a ukupna vrijednosti im je 3,5 milijuna kuna.

ISBN: 3021105631668 Izdavač: Interaktivna zabava d.o.o SKU: VBZ-9797028 Kategorije: Edukativne igre, Igračke Oznaka: igračka Biblioteka: Interaktivna zabava. Opis Uvjeti dostave BKids Didaktički Dvorac s Oblicima za Sortiranje Didaktički Dvorac za razvrstavanje oblika je aktivnosti za djecu, igračka za razvrstavanje oblika u obliku dvorca kako bi djeca naučila oblike i prepoznala boje.

POVEZANE KNJIGE