Mama i dijete-Dnevnik i vodič kroz prvu godinu života vaše bebe

Mama i dijete-Dnevnik i vodič kroz prvu godinu života vaše bebe - Gianni Astrei-Antonella B.-Pierluigi D. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gianni Astrei-Antonella B.-Pierluigi D.
DIMENZIJA
10,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Mama i dijete-Dnevnik i vodič kroz prvu godinu života vaše bebe.pdf
ISBN
7749311518513

OPIS

Ova jedinstvena knjiga je sveobuhvatni stručni priručnik o svemu što trebate znati o njezi svojega novorođenčeta kao i dnevnik u kojemu iz dana u dan možete bilježiti najznačajnije događaje i uspomene na prvu godinu djetetova života. Uz mnoštvo informacija o njezi djeteta knjiga je obogaćena i lijepim duhovnim citatima o ljubavi, djeci i obitelji, a u posebnom dodatku nalaze se i mnogobrojni savjeti i informacije za mlade majke. Ovaj priručnik – spomenar osim što je lijep dar za svaku mladu majku bit će i najdraža uspomena djetetu kada odraste!

/ 11:34. Dnevnik i vodič kroz prvu godinu života vaše bebe, objavio Verbum "Mama i dijete" naslov je vodiča kroz prvu godinu života bebe, a predstavljena je na konferenciji za novinare u četvrtak 9.

On je sve! Ne uzimaj sve k srcu. To su samo faze koje prođu kako i dođu. Bez obzira na vaše interese ili stil osobnog roditeljstva, na ovom popisu (kojeg smo kreirali prateći forume, savjete mama i portala goodreads) ima za svakoga odabir, od enciklopedijskog stila knjiga do maksimalno iskrenih i smiješnih knjiga u memoar stilu koji će vam pružiti katarzu baš u trenutku kada mislite da nemate riješenje za nedoumicu koja se pojavila. Svaki od tih ciklusa traje oko 90 minuta, ali ciklusi spavanja vaše bebe puno su kraći i ona prelazi iz laganog u duboki san na svakih 50 minuta.

POVEZANE KNJIGE