Noć kad je Lisac uhvatio mjesec

Noć kad je Lisac uhvatio mjesec - Kruljac, Kosanović | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kruljac, Kosanović
DIMENZIJA
11,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Noć kad je Lisac uhvatio mjesec.pdf
ISBN
3725019165076

OPIS

Lisac je noću krenuo u lov, ali zamalo je slomio nogu u mraku pa je namamio Mjesec da mu osvjetljava put. No tu njegovim avanturama nije kraj. Srećom, upoznao je mudru i neustrašivu Sovu koja ga je upozorila na opasnosti i upoznala ga sa svojim društvom koje se sastaje u starome hrastu na kućnom broju 10. Odmah se sprijateljivši, društvo je krenulo u nove avanture. Ovo je vesela, zabavna priča o prijateljstvu, snalažljivosti i zabavi, a sjajne, vesele rime zabavit će djecu i odrasle. Zabavan tekst odlično prate vesele ilustracije, jedno i drugo ujednačeno prilagođeno manjoj djeci. Autorica teksta ima golemo pedagoško iskustvo rada s djecom, a ilustratorica je vlasnica slavnog zagrebačkog dućana Jasmina i lutkice.

... Ines Marciuš Kruljac - Noć kad je lisac uhvatio mjesec. Lisac je noću krenuo u lov, ali zamalo je slomio nogu u mraku pa je namamio Mjesec da mu osvjetljava put.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Lisac je noću krenuo u lov, ali zamalo je slomio nogu u mraku pa je namamio Mjesec da mu ... Tako je nastala slikovnica „Noć kada je Lisac uhvatio Mjesec", koja je nedavno izašla u izdanju Profila. Glavni je lik slikovnice Lisac, kojega autorice uvode u čitav niz avantura.

POVEZANE KNJIGE