Siromašni dječak iz Odensea

Siromašni dječak iz Odensea - Varmer, Hjordis - Brogger, Lilian | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Varmer, Hjordis - Brogger, Lilian
DIMENZIJA
11,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Siromašni dječak iz Odensea.pdf
ISBN
6747580909811

OPIS

Preveo: Predrag Raos Oslikala: Lilian Brogger Ovo je knjiga o H. C. Andersenu. Govori o pričama i praznovjericama, dječjim igrama, o očuhu i posjetunamjesnikovom dvorcu, velikoj ljubavi,dugom putovanju.Govori o piscu koji je postao počasnim građaninom svog rodnog grada.

Priča o Andersenovom životu. Napisala Hjordis Varmer oslikala Lilian Brogger.GLAVA PRVA koja nam govori o pričama i praznovjernicama, zatvorenicima i umobolnicima - i siromašnom dječaku iz OdenseaGLAVA DRUGA koja nam priča o kometu, babi vračari, neobičnom djetetu - i velikom jaduGLAVA TREĆA koja nam govori o dječjim igrama i kazalištu lutaka, o ... Siromašni dječak iz Odensea.

Nećemo još dugo čekati na odluku Ustavnog suda o žalbi Ivi Sanadera na presudu kojom je osuđen na deset godina zatvora zbog korupcije. Ono što se sve glasnije govori je da ... Kako se obogatio siromašni dječak iz splitskog geta Osramoćen, kriminaliziran, središnji je lik drame u kojoj je Hrvatska operušana do kože Vi ste, gospodine, javna ličnost, često vas vidim na televiziji, rekao je ležerno maser svom klijentu u salonu za masažu u zagrebačkom Domu sportova 30.

POVEZANE KNJIGE