Velika organska kuharica za bebe

Velika organska kuharica za bebe Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Velika organska kuharica za bebe.pdf
ISBN
9644975893324

OPIS

SAMO NAJBOLJE OD PRVIH KAŠICA DO ZDRAVIH OBROKA I DALJE. Stephanie Middleberg, poznata nutricionistica, posvetila je život zdravoj prehrani. Kad je postala majka malog Juliana, posvetila se kreiranju recepata za zdravu prehranu beba. U Velikoj organskoj kuharici za bebe Stephanie daje stručne prehrambene savjete, dijeli svoje roditeljsko iskustvo i nudi više od 230 jednostavnih recepata za malu djecu i cijelu obitelj. Ova informativna knjiga puna recepata predstavlja sve što je novopečenim roditeljima potrebno za pripremu ukusnih, zdravih i prirodnih obroka u godinama koje dolaze. – DOB I FAZE: Svako poglavlje prati promjene u djetetovu razvoju i daje odgovore na najčešća roditeljska pitanja. – KAŠICE: Birajte između više od 115 kašica od jednog ili više sastojaka. – SMOOTHIEJI I SITNI ZALOGAJI: Više od 40 recepata s novim okusima i teksturama kao poticaj za samostalno hranjenje. – OBROCI ZA CIJELU OBITELJ: 70 recepata za obroke koje će obožavati bebe i cijela obitelj. “Naravno, želite znati koju hranu smijete dati svojoj bebi, a koju ne, kada to treba činiti i kako. Upravo se u tome skriva čarolija Velike organske kuharice za bebe – sve ćete to dobiti u jednoj knjizi punoj izvrsnih recepata za ukusne i zdrave obroke, savršeno nutricionistički uravnotežene. Kakav prekrasan dar!”

Cijena 159,00 kn SAMO NAJBOLJE OD PRVIH KAŠICA DO ZDRAVIH OBROKA I DALJE. Stephanie Middleberg, poznata ... Iz knjige 'Velika organska kuharica za bebe' izdvojili smo pet recepata za bebe u dobi od 12 do 18 mjeseci Foto: promo Stephanie Middleberg je poznata nutricionistica koja je posvetila život zdravoj prehrani, a kad je postala majka malog Juliana - posvetila se kreiranju recepata za zdravu prehranu beba . Velika organska kuharica za bebe.

[email protected] Dobrodošli! Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!.

POVEZANE KNJIGE