Životinje pripovijedaju Evanđelje

Životinje pripovijedaju Evanđelje - Delelis, Benedicte | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Delelis, Benedicte
DIMENZIJA
8,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Životinje pripovijedaju Evanđelje.pdf
ISBN
9149563718057

OPIS

“Tko je ovaj novorođeni dječačić kojega je majka položila u moje jasle?” zbunjeno se pita stari vol. “Tko je ovaj čovjek da mu se i vjetar i more pokoravaju?” zadivljeno misli riba. “Koji to kralj sjedi na mojim leđima?” u čudu se pita magarčić. Životinje pripovijedaju Evanđelje jedinstvena je slikovnica opremljena čudesno lijepim ilustracijama koja donosi dvanaest dubokih i duhovnih, a ipak duhovitih i toplih priča, dajući glas dvanaest životinja spomenutih u evanđeljima koje pripovijedaju priču o Isusovu životu: Vjerni pas, Brižni vol, Vuk nježan kao janje, Riba u oluji, Gladna lisica, Nestrpljivi vrabac, Izgubljena ovca, Umorna deva, Mama koka, Mladi magarac, Pijetao-vjesnik, Golubičin pjev – nazivi su prelijepih maštovitih priča koje nas na potpuno nov način upoznaju s Isusom.

Cijeloga sam dana trčao ... Životinje pripovijedaju Evanđelje je djelo autora Benedicte Delelis, Eric Puybaret, nakladnika Verbum. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Životinje pripovijedaju Evanđelje Slikovnice .

Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc.

POVEZANE KNJIGE