Bez nje-život u dva spola

Bez nje-život u dva spola - Finney Boylan, Jennifer | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Finney Boylan, Jennifer
DIMENZIJA
10,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Bez nje-život u dva spola.pdf
ISBN
6522420390304

OPIS

Bez nje priča je o osobi koja mijenja spol, koja mijenja rod, pričao o osobi koja čuva i na kraju otkriva složenu tajnu. Sjećanja muškarca Jamesa koji je postao žena Jenny. Bez nje je i ljubavna priča, priča Jamesove ljubavi prema njegovoj supruzi Grace i, usprkos svemu, trajnoj ljubavi Grace prema ženi koja postaje njezina „sestra“ Jenny. U ovoj knjizi bez zadrške, iznijeta su intimna iskustva, osjećaji, nedoumice, previranja i konačno način na koji je okolina (pa i on sam) prihvatila novu ženu. Knjiga je duhovita, realna te istodobno nježna, puna ljubavi i zahvalnosti.

U samoizolaciji je 654 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva kršenja mjere samoizolacije (oba kršenja mjere zabilježena na granici). Od početka pandemije zabilježeno je 330 kršenja mjere samoizolacije. bez nje, Život Će vam biti mnogo teŽi Pažljivo pročitajte priču koja će vam jedno za svagda pokazati da stvari nisu uvek crno-bele.

Knjiga je duhovita, realna te istodobno nježna, puna ljubavi i zahvalnosti. Jennifer F. Boylan - Bez nje - život u dva spola.

POVEZANE KNJIGE