Crkva posinjenja

Crkva posinjenja - Malešević, Bogdan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Malešević, Bogdan
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Crkva posinjenja.pdf
ISBN
6286879032735

OPIS

U katoličkoj crkvi Pedesetnica je razdoblje između Uskrsa i Duhova, pedeset dana nakon raspeća Isusa Krista. U svojim esejima autor kroz pedeset dana u 1991. godini prati duhovnu obnovu Hrvatske, pokazujući kako čovjek prožet religioznošću odgovara na izazove svakidašnjeg života.

osnovao Joseph Smith.Nadimak "Mormoni" su dobili po Mormonovoj knjizi u koju vjeruju. Službeni naziv Crkve čije je sjedište u Salt Lake Cityju, u američkoj saveznoj državi Utah, je ... Crkva posinjenja (Croatian Edition) [Malešević, Bogdan] on Amazon.com.

Zakučac 10c, 21310 Omiš ... Crkva je kršćanska bogomolja.Ista riječ se koristi i kao oznaka za određenu vjersku zajednicu. U Bosni je u vrijeme srednjeg vijeka pored katoličke i pravoslavne crkve veliki uticaj imala autohtona Crkva bosanska, čiji su se sljedbenici nazivali "dobri krstjani", u literaturi poznati kao bogumili, bosanski heretici, patareni itd.

POVEZANE KNJIGE