Dan i još jedan mu

Dan i još jedan mu PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Dan i još jedan mu.pdf
ISBN
3232850445036

OPIS

Roman koji prati epizode iz života pripadnika osječke geneacije u razdoblju “mekanoga” socijalizma krajem osamdesetih godina 20.-og stoljeća. Odlučivši se za rasutu kompoziciju, autor naizmjence pripovijeda o događajima vezanima uz život u Osijeku, te fascinaciju rock-glazbom, i o susretu s Amerikom, u kojoj su neki od njegovih likova pokušali ostvariti tipičan san mladih ljudi s ovih prostora i pronaći smisao, ali su se, kao pripadnici “izgubljene generacije”, tamo gorko razočarali, ne uspijevajući u tom svijetu uspostaviti vlastiti identitet.

Prvo su nam dan-dva objašnjavali kako su zauzeti odgovaranjem RTL-u da bi nam, potom, priopćili kako će odgovoriti, ali ne znaju kada. ...

Jedna od prednosti svakodnevnog hodanja bila je ta što mu je hodanje olakšalo da održava kalorijski deficit. Dakle, on je sagorijevao više kalorija nego što je konzumirao, čak i uz veću unos hrane. Još jedan soj koronavirusa s potencijalno zabrinjavajućim setom mutacija otkriven je u Velikoj Britaniji, otkrili su stručnjaci.

POVEZANE KNJIGE