Hrvatska povijest iz godine u godinu

Hrvatska povijest iz godine u godinu - Kekez, Hrvoje | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kekez, Hrvoje
DIMENZIJA
6,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska povijest iz godine u godinu.pdf
ISBN
6828855282087

OPIS

Sveobuhvatna HRVATSKA POVIJEST IZ GODINE U GODINU donosi sve značajne trenutke iz bogate hrvatske prošlosti – od prijelomnih bitaka i odluka koje su odredile sudbinu hrvatskoga državnog prostora, preko znamenitih ljudi koji su stoljećima gradili prepoznatljivu hrvatsku kulturu do vrhunskih dostignuća naših umjetnika, sportaša i znanstvenika. U ovoj su knjizi događaji iz hrvatske povijesti stavljeni u kontekst šire, europske i svjetske, povijesti, pa se na dnu svake stranice nalazi lenta vremena s crticama uglavnom iz svjetske povijesti. HRVATSKA POVIJEST IZ GODINE U GODINU odličan je izbor za sve ljubitelje povijesti i one koji će to tek postati jer su: • kronološki poredani i razumljivim jezikom objašnjeni svi važni događaji iz hrvatske povijesti od doseljenja Hrvata do današnjih dana • uvršteni svi nezaobilazni trenuci iz hrvatske političke, društvene i kulturne povijesti • događaji opisani u knjizi bogato ilustrirani zahvaljujući velikom broju (oko 700) kvalitetnih arhivskih i suvremenih fotografija, umjetničkih djela, starih razglednica, karata …

Prosječno je dnevno bilo 29,6 objava s govorom mržnje, a najviše 9. siječnja 2019., čak 287 objava s neprihvatljivim sadržajima.

Knjiga je bogato ilustrirana zahvaljujući velikom broju (oko 700 ... Uvod u hrvatsku povijest nakon 1945. Sovjetska prevlast i "narodne demokracije" u Istočnoj Europi; Hrvatska u ranom Titovu režimu.

POVEZANE KNJIGE