Kad se sruši svijet

Kad se sruši svijet - Chodron, Pema | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chodron, Pema
DIMENZIJA
7,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad se sruši svijet.pdf
ISBN
2104266988459

OPIS

Kad se zateknemo u neizvjesnoj situaciji, zateći ćemo se na pragu spoznaje!”Tijekom našega života naučeni smo na određene događaje reagirati na neki određeni način pa postajemo ljutiti ili veseli, uzbuđeni ili razočarani. Ali, ponekad se naš svijet sruši, nemamo više čvrstog oslonca i osjećamo se potpuno izgubljeni… Autorica nas potiče da sva takva iskustva ne shvaćamo kao probleme, prepreke ili kraj puta, nego kao izvanrednu sreću. Tek kad ostanemo bez čvrstog tla pod nogama, možemo otvoriti svoje srce i um te shvatiti tko smo uistinu i smisao svojega života. Obično se smatra da bol i patnju moramo uljepšati, zagladiti ili otupjeti kojekakvim tabletama kako bismo s njima izašli na kraj. Ali, tako si samo odvlačimo pozornost i propuštamo priliku za sreću – dok hrabrost da živimo u sadašnjem trenutku može donijeti jasnu percepciju, pa čak i iscjeljenje i duhovnu promjenu…

Ali, ponekad se naš svijet sruši, nemamo više čvrstog oslonca i osjećamo se potpuno izgubljeni… U velikom svjetskom hitu „Kad se sruši svijet" Pema Chödrön nas poti... če da u trenutcima kada se naš svijet sruši, nemamo više čvrstog oslonca ili se osjećamo potpuno izgubljeni ne shvaćamo to kao probleme, prepreke ili kraj puta, nego kao izvanrednu sreću.

Prvi put skola ode na natjecanje iz solfeggia i eto sto se dogodi. Plakala sam cijeli dan jucer, nisam mogla doci k sebi sto se dogodilo. Ugledni je neurokirurg u 54.

POVEZANE KNJIGE