Koja je vaša mantra

Koja je vaša mantra - Havens, Nigel | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Havens, Nigel
DIMENZIJA
3,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Koja je vaša mantra.pdf
ISBN
7534331661987

OPIS

Prije više od tri i pol tisućljeća u dalekoj se Indiji pojavljuju prve grupice entuzijasta, koje se izdvajaju od tradicionalnih štovatelja raznih božanskih sila, da bi u tišini pustinjskog mrtvila pronašli jasne odgovore na pitanja, ona poput: “Tko smo mi doista?”, “Kakva su uistinu sva ta spominjana božanstva?”, “Što je zapravo ono što nazivamo životom?” i slično. U ovom djelu neću govoriti o tome što su otkrili na kraju svojega puta, već o nekim njihovim uzgrednim otkrićima do kojih su došli tumarajući hodnicima psihe, koje su znatno kasnije zapadnjački psiholozi prozvali hodnicima podsvjesnog, arhetipskog i slično. Kako ta njihova otkrića izravno objašnjavaju zašto se nas um ponaša upravo onako kako se ponaša, svi oni što pokušavaju pomiriti zaboravljena duhovna znanja s priznatom znanošću kao što je zapadnjačka psihologija, nazivaju ih arhaičnim psihološkim otkrićima, Što ona donekle i jesu. Doktrina, proistjekla iz zapažanja tih prvih mistika Indije, naziva se joga (sanskrt. izjednačenje), a njen konačni cilj je iskustvo koje naznačuju nazivi poput “prosvjetljenje”, “iskustvo apsolutne realnosti”, “doživljaj stapanja subjekta i objekta” i mnogi drugi. Slijedeći upute ove knjige, teško da ćete doživjeti jedno takvo iskustvo, prvenstveno stoga što većina Vas nije duševno spremna za takva iskustva, ne zna što bi takvo iskustvo trebalo predstavljati i vrlo vjerojatno niti ne teži takvom iskustvu.

Prenosimo vam mantre koje […] Mantra je zvuk, slog ili grupa riječi koja ima sposobnost transformacije od svijesti pa sve do grube materije. Postoje opisi kako su veliki mudraci mantrama palili vatre i na ostale načine mogli utjecati na materiju.

MARC zapis - ID: 22076 ... U nastavku otkrijte koja je to magična riječ koja će vas opustiti, usporiti i pomoći da izađete na kraj sa svakodnevnim stresnim situacijama. Ovan: "Uspori" Kao najbrži i najnestrpljiviji znak zodijaka, ovnovima je potrebno da uspore i nauče da je strpljenje vrlina. Koja je vaša astrološka mantra? 14 маја, 2020 U današnje vrijeme kada je sve dosta ubrzano i kada su svi opterećeni poslom i brojnim obavezama ili nekuda žure, stres je neminovna pojava. knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop Vaša je mantra krajnje pozitivna izjava koja je doista u rezonanciji s vašim umom i srcem.

POVEZANE KNJIGE