Korporacijska longituda

Korporacijska longituda - Edvinsson, Leif | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Edvinsson, Leif
DIMENZIJA
4,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Korporacijska longituda.pdf
ISBN
9507170087127

OPIS

“Korporacijska longituda nije samo knjiga o intelektualnom kapitalu ili upravljanju znanjem. Ona je vrhunac svih ideja, misli ili koncepata u tom kontekstu. Edvinsson je učinio sjajan posao ne samo u dokumentiranju vlastitog spoznajnog puta kroz koji je prošao posljednjeg desetljeća, već je uspostavio i mrežu kontakata i ideja predočenu kroz internetske veze na kraju svakog poglavlja te navigacijski kompas kroz pojmovnik i sadržaj teme na službenoj web stranici knjige – www.corporatelongitude.com.” Goran Radman, generalni direktor tvrtke Microsoft za Adriatic regiju “Ljudski mozak je najsnažnije oružje na planetu Zemlji. Korporacijska longituda svakome daje novi pristup u maksimiziranju te moći. Zaboravite Technicolor, važna je siva tvar.” Kjell A, Nordstrom i Jonas Ridderstrale, autori hit knjige FUNKV BUSINESS – Kapital pleše samo s darovitima “Edvinsson je osoba koja je učinila najviše kako bi otkrila skrivene vrijednosti intelektualnog kapitala.” Fortune Magazine

140. Alpeza, M.: Znanje kao konkurentska prednost _____ 7 Iako je prisutna evidentna nesigurnost managementa u odanost i predanost zaposlenika što smanjuje motivaciju za ulaganje u njihov razvoj, naročito ako se ... Leif Edvinsson, Korporacijska longituda.

Drago Gorupić i Prof. Miljenko Bošković 1 Edvinsson, L.

POVEZANE KNJIGE